zaterdag 17 februari 2018

DUIVENMARKT in Heemskerk


 
 
 
P.V. Heemskerk organiseert zondag 18 maart van 9.00-13.00 uur haar jaarlijkse “DUIVENMARKT” Iedereen is van harte welkom om een duifje, duivenmanden, broedschotels of andere producten te kopen of te verkopen tevens zal de heer Sergio Ferreira  aanwezig zijn om informatie te verstrekken over de O.L.R. Algarve Great Derby.


Om 11.30 uur zullen er een *15 tal jonge duiven per opbod verkocht worden, deze jonge duiven en een enkele bon zijn van de topliefhebbers uit Heemskerk. ( de opbrengst is voor de prijzenpot van de jonge duivencompetitie van P.V. Heemskerk)  Voor U een uitgelezen kans om een prachtig jong of bon op de kop te tikken.
Op loopafstand is dierenspeciaalzaak Van Someren die  van 10.00-14.00 uur zijn deuren opent, de specialist voor al uw duivenvoeders!
Er is voldoende parkeer gelegenheid en de koffie staat klaar. U kunt ons vinden op de lijnbaan 93 te  Heemskerk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met G Weel 06-41602611 of C Weel 0251-241738
* o.a. duiven van Jan Vogelzang, Peter Beentjes, Gerrit de Boer & Sanne, Comb. van der Aar, Gert Twaalfhoven, Max van Delden, Wim Geerlofs, Harrie Dokter, Comb Siem en Tom Durge, Comb Weel, Gerrie Lotterman, Piet van Hoolwerff, Henk Beentjes, Jos Nijman. Peter Nijman bon 4e broed kweekhok.  Wie weet volgen er nog meer!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk